Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dead Z co sądzicie o grze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Marna podróba

Wole DayZ

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Grałem z 2 miesiące temu. Gra jest całkiem ok tylko, że nie spotkałem zbyt wielu osób na serwerach. I niczego nie znalazłem, a byłem w wielu miejscach. Możliwe, że był to jakiś bug ale oceniając ogólnie to jest dobrze. Warto przetestować przed zakupem War Z.

1373794396-U336505.png

Opublikowano

Szkoda że taka gra nie istnieje -_-

Szkoda to mi ciebie

Wpisz sobie w wyszukiwarkę DeadZ i masz -_-

Pod filmem Szwagra na yt ktoś pisał że nie działa wiecie może o co chodzi lub pisał ktoś że na niektórych stronach nie wysyłają linku potwierdzającego

Opublikowano

Czy tylko mi się wydaje że te gry są lekko podobne ? Dead Z, Day Z, War Z

Jeszcze do tego film - World War Z, zaskakująco podobny film... Czy tylko mi się wydaje czy zaraz będzie gra w stylu Zombie Z, czy cokolwiek innego z literą "Z" na końcu?

Opublikowano

Wo

Jeszcze do tego film - World War Z, zaskakująco podobny film... Czy tylko mi się wydaje czy zaraz będzie gra w stylu Zombie Z, czy cokolwiek innego z literą "Z" na końcu?

Bardziej do tych gier pasuje serial The Walking Dead<3 Dayz/warz/deadz to te same gry praktycznie tylko w deadz masz pojazdy a w warz możesz "expić" postać jeśli się nie mylę..

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Zombie zaczyna się na Z

PRZYPADEK?

-,-

Raczej nie trudno się domyślić, że Z - Zombie

>_>

@topic

Mi tam nie działa bo ramu mało, chuj im w dupę jak 2gb ramu to za mało :P

A właściwie to nie ogarniam za bardzo co to był za problem :P

shoob.png

Opublikowano

Ostatnio coś mi ta gra nie działa ( w sensie serwy) ale ogólnie dobra gra.

Ale polecam Ci "Dead Island" jeśli lubisz gry o zombie. Bardzo fajna gra i taka "realistyczna" bo wiesz.. męczysz się i tak dalej xDD.

1372794467-U137250.jpg

Opublikowano

@2 up grałem masz racje fajna gierka

a może mi ktoś powiedzieć czemu anty virus blokuje mi launchera i nie mogę tej gry zainstalować

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...